HRIT

Jeste li punoljetni?

Zakonom propisana minimalna starosna dob za kupovinu i konzumaciju alkoholnih pića u RH je 18 godina.
S obzirom na zakonom propisanu minimalnu starosnu dob za kupovinu i konzumaciju alkoholnih pića, ulazak na Prodotti Appennini web trgovinu dozvoljen je samo punoljetnim osobama.
Da Ne

Povrat proizvoda

Povrat proizvoda

Opći uvjeti

Želimo biti sigurni da ste u potpunosti zadovoljni kupnjom u Prodotti Appennini. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, možete vratiti bilo koji proizvod u roku od četrnaest (14) dana od datuma isporuke.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, u slučaju kupnje putem interneta, ugovor možete raskinuti jednostrano bez navođenja razloga za to u roku od 14 dana od dana isporuke robe. Standardni obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na OVOJ POVEZNICI.

Ugovor se može jednostrano raskinuti pomoću spomenutog obrasca ili bilo kojom drugom nedvosmislenom izjavom u kojoj ste izrazili spremnost za raskid ugovora.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupit ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača i Zakonu o obveznim odnosima. Naknada će se izvršiti nakon što nam je roba vraćena. Vraćanje robe mora se izvršiti bez odgađanja i najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste izjavili da je jednostrano prekršila ugovor.

Ako kupac iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan platiti sve troškove povrata robe. Ako kupac želi, može kontaktirati tvrtku Prodotti Appennini i dobiti informacije o mehanizmima, mogućnostima i uvjetima povrata proizvoda tvrtki Prodotti Appennini.

U skladu s člankom 77. stavkom 5. Zakona o zaštiti potrošača, kupac je odgovoran za svako oštećenje kupljenog proizvoda kao rezultat rukovanja proizvodom.

Prije nego što nam pošaljete bilo koji proizvod, provjerite jesu li svi sljedeći uvjeti ispravno zadovoljeni.

Proizvod koji želite vratiti:

  • mora se poslati u originalnom pakiranju;
  • mora biti učinkovito zapečaćen kako bi omogućio povratnu isporuku bez ugrožavanja sadržaja;
  • mora biti vraćen u naše skladište u roku od deset (14) dana od datuma isporuke;
  • mora se poslati u jednoj pošiljci; proizvodi koji pripadaju istoj narudžbi moraju nam se vratiti u isto vrijeme; i
  • boce vina moraju sadržavati najmanje polovicu svog sadržaja i moraju biti učinkovito zatvorene izvornom plutom.

Povratak će spadati u jednu od dvije kategorije kako je navedeno u nastavku:

  1. U slučaju proizvoda čiji je kvalitet ugrožen i ako su svi gore navedeni uvjeti zadovoljeni, vratit ćemo vrijednost vraćenih proizvoda, s porezom na promet, s izuzetkom originalnih troškova dostave.
  2. U slučaju nezadovoljstva proizvodom čija je kvaliteta beskompromisna i ako su svi gore navedeni uvjeti zadovoljeni, Prodotti Appennini ponudit će odgovarajuću zamjenu unutar iste cjenovne skupine.

Nećemo izvršiti povrat novca za povrate koji ne udovoljavaju svim gore navedenim uvjetima.

 

Politika povrata novca

Povrat sredstava obrađuje se u roku od približno pet (5) radnih dana od dana primitka vaše robe. Povrat novca bit će vam vraćen putem istog načina plaćanja kojim ste izvršili originalnu kupnju na web mjestu. Ako ste platili kreditnom karticom, vrijeme povrata novca ovisit će o pravilima izdavatelja kreditnih ili debitnih kartica. Imajte na umu da će se datum povrata za kredit podudarati s datumom izvorne uplate, stoga vam neće biti naplaćene nikakve kamate.

X