HRIT

Jeste li punoljetni?

Zakonom propisana minimalna starosna dob za kupovinu i konzumaciju alkoholnih pića u RH je 18 godina.
S obzirom na zakonom propisanu minimalnu starosnu dob za kupovinu i konzumaciju alkoholnih pića, ulazak na Prodotti Appennini web trgovinu dozvoljen je samo punoljetnim osobama.
Da Ne
a

O nama

Prodotti Appennini

Tko smo mi?

Iza brenda Prodotti Appennini stoje entuzijastični mladi ljudi čiji je cilj omogućiti sugrađanima najbolje i najkvalitetnije što talijanska gastronomska scena ima za ponuditi. Uvozimo i distribuiramo talijanske delicije te pažljivo odabiremo svoje dobavljače.

Odrastajući u jednoj od najljepših talijanskih regija, životi naših osnivača obilježeni su mirisima i okusima Italije. Hrana i piće za njih su odraz kvalitete života, a ne samo zadovoljavanje osnovnih potreba. Druženja uz dobru hranu i finu kapljicu nisu rezervirana samo za posebne prilike već su dio svakodnevice te su takav životni stil prigrlili od najranijih dana.

U želji da omogućimo da su nam svima talijanski specijaliteti lako dostupni, odlučili smo vam ispričati talijansku gastronomsku priču te se nadamo da ćete u njoj uživati jednako koliko i mi uživamo.

Prodotti Appennini - O nama

talijanska gastronomska priča

P r o d o t t i A p p e n n i n i G a s t r o n o m y
PA

Naša selekcija proizvoda

Zašto odabrati naše proizvode?

Uvjerite se zašto zaslužujemo Vaše povjerenje

Posvećenost detaljima

Veliku pažnju posvećujemo detaljima te za vas biramo samo ono što i sami rado konzumiramo.

Samo najbolji talijanski proizvođači hrane i pića

Naši dobavljači su među najboljim talijanskim proizvođačima hrane i pića - poznati i priznati u Italiji te prisutni u svim talijanskim renomiranim restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima.

Za Vas biramo samo najbolje

Među širokim spektrom u talijanskoj gastro ponudi, za vas ćemo odabrati samo najbolje kako ne biste lutali- iskoristite svoje slobodno vrijeme za degustaciju i druženje s dragim ljudima umjesto na potragu za najboljim namirnicama i pićima.

Uvijek smo tu za Vas

Na polici ili na našem webshopu nema vašeg omiljenog prozvoda? Nazovite nas i provjerite kada će isti opet biti dostupan i predbilježite se za količine. Proizvode dostavljamo na Vaša vrata.

X