Tko smo mi?

Prodotti Appennini

Iza brenda Prodotti Appennini stoje entuzijastični mladi ljudi čiji je cilj omogućiti sugrađanima najbolje i najkvalitetnije što talijanska gastronomska scena ima za ponuditi. Uvozimo i distribuiramo talijanske delicije te pažljivo odabiremo svoje dobavljače.
Odrastajući u jednoj od najljepših talijanskih regija, životi naših osnivača obilježeni su mirisima i okusima Italije. Hrana i piće za njih su odraz kvalitete života, a ne samo zadovoljavanje osnovnih potreba. Druženja uz dobru hranu i finu kapljicu nisu rezervirana samo za posebne prilike već su dio svakodnevice te su takav životni stil prigrlili od najranijih dana.
U želji da omogućimo da su nam svima talijanski specijaliteti lako dostupni, odlučili smo vam ispričati talijansku gastronomsku priču te se nadamo da ćete u njoj uživati jednako koliko i mi uživamo.

Zašto odabrati naše proizvode?

uvjerite se zašto zaslužujemo Vaše povjerenje
  • Posvećenost detaljimaVeliku pažnju posvećujemo detaljima, biramo najbolje i najkvalitetnije talijanske delicije.
  • Najbolji talijanski proizvođači hrane i pićaNaši dobavljači su najbolji proizvođači hrane i pića. Poznati i priznati u Italiji čime su zaslužili prisutnost u svim svjetskim renomiranim restoranima, hotelima i trgovinama.
  • Selekcioniramo najkvalitetnijeMeđu širokim spektrom u talijanskoj gastro ponudi, odabrali smo najbolje kako ne biste lutali - iskoristite svoje slobodno vrijeme za degustaciju i druženje s dragim ljudima umjesto na potragu za najboljim namirnicama i pićima.
  • Uvijek smo tu za VasNa polici ili na našem webshopu nema Vašeg omiljenog proizvoda? Nazovite nas i provjerite kada će isti opet biti dostupan i predbilježite se za količine. Proizvode dostavljamo na Vaša vrata.